Smart i en fart

Det har aldrig været så nemt at se godt ud

Hvis man kender til følelsen af at stå om morgenen, før en fest, eller en særlig begivenhed man skal til, og ikke helt vide hvad man skal tage på så bør man overveje at læse videre. For følelsen af at kigge i sit klædeskab og mest af alt føle at man står og kigger ind i en østeuropæisk genbrugsbutik, kan være mildest talt pressende. ‘Herregud’ tænker man måske når man er kommet til sig selv, ‘jeg har jo selv købt det her tøj engang’ selvom det efterhånden virker til at være umindelige tider siden. Men man må også bare erkende nogle gange, at moden skifter en gang imellem – måske kan man som bruger af herretøj føle at man ikke er underlagt samme pres som kvinder, men så alligevel. Vi mennesker er nu engang sådan indrettet at vi bruger forskellige tegn, gestusser, og symboler til at signalere hvem vi er, og hvem vi selv opfatter os som værende. Herunder hører også tøj og tøjstil.

Man kan godt nogle gange føle at det ikke er nødvendigt at skulle skifte hele sin bunke herretøj ud hver anden måned, og den der følelse af tilstrækkelighed kan også være fin. Men hvis man er bare lidt stilbevidst, vil man ogå før eller siden begynde at fornemme at man falder mere og mere uden for den stilmæssige strømning der er dominerende for tiden. Og det er skam ikke fordi man skal tilpasse sig mængdens smag, men ligesom man engang købt det tøj man gjorde fordi det netop signalerede noget som man forbandt sig med, i forhold til ens omverden, så skifter ens egens stils signalværdi også med den baggrund som ens omverdens stil udgør.


mr.dk – Se udvalget af herretøj her

Derfor bliver man før eller siden nød til at komme ud og opdatere sin samling herretøj lidt i ny og næ. Et godt sted at gøre dette er hos Mr. Mr er en tøjkæde med stor erfaring med handel med herretøj, og med mange butikker i hele landet. Derudover er deres priser på herretøj relativt billige, og man er sikret en godt og stilfuldt udvalg hvis man vælger Mr.