Lyhne VVS – Kolding VVS installatør


Har du brug for en fantastisk, veluddannet, vvs installatør? Så er du uden tvivl kommet til denne rette artiklen!

Lyhne VVS, beliggende i Kolding kan hjælpe dig videre med armaturer, tagrender, sanitet, ventilation, afløb, blikarbejde, varme badeværelser, fjernvarme, skifertage, industri installation, byfornyelse, diamantboring i beton, energibesparelser -det vil sige alt indenfor reparationer.
Man bestræber sig på, at kunden altid får kvalitet, effektivitet og tillid til fantastiske priser
Virksomheden har eksisteret siden 1957, og den er i dag en moderne og ikke mindst veletableret virksomhed
der har veluddannede svende, der altid er klar på at hjælpe kunderne.
Hos virksomheden arbejder man både for faste virksomhed og boligselskaber men også private mennesker. Hos Lyhne er det ikke størrelsen der er afgørende, men det at kunden kan stole på et veludført arbejde.

Hos Lyhne kombinerer man planlægning og effektivitet til rigtige gode priser, og gør virkelig alt for at gøre kunden glad.
Lyhne er bare en fantastisk virksomhed der sørger for at du som kunde kan gå hjem med et smil på læben. Svendene er rigtige dygtige og så får man også det til en fantastisk pris, man ikke kan andet end at være glad for. Så hvis Lyhne llyder noget som dig kan du bare kontakte dem og få et uforpligtende og godt tilbud på blik og VVS arbejde.
De arbejder for private, virksomheder og boligforeninger i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart, Haderslev og omegn.

Hvis du har lyst til at læse mere omkring Lyhne – et ubeskriveligt godt vvs firma – kan du gå ind på firmaets hjemmeside ved at klikke her: vvs firma Der står også mange gode spareråd på hjemmesiden, man kan få meget ud af at læse.
Men som sagt, du kan som sagt få et uforpligtende godt tilbud hos Lyhne, vvs installatør, her: vvs firma