Legetøj der er pengene værd

Det er snart jul og ungerne hiver og trækker i ærmerne hver gang i er ude og handle. De har igen fået øje på noget legetøj, som ville gøre dem ovenud lykkelige. Det er bare sådan med legetøj at børn vil have det hele jo. Det er ikke noget med en Barbie frisørsalon hvis der også findes en Barbie sportsvogn! Det stopper aldrig. Selvfølgelig er det godt at børnene kan lege fysisk så de ikke bare sidder og hæmmer deres vækst med computere, tablets og telefoner. Ikke grund til at gå i panik hvis de godt lige computerspil, bare sørg for det ikke er det eneste de laver. Og sørg for de først for interesse for det når de er mere end i hvert fald 5 år gamle. Til den tid kan de hjælpe lidt til derhjemme og tjene lommepenge til deres computerspil.
Indtil da er det vigtigt at de får noget legetøj som holder dem igang fysisk. Så går der også lidt længere tid inden de får interesse for de mindre aktive underholdningsmuligheder.

Legetøj til udendørsbrug er oplagt fordi det både for børnene igang, men også sørger for de får de vitaminer fra solen de har brug for, frisk luft og bedre immunforsvar. Når børnene leger udenfor glemmer de tiden og du kan endda gå med dem ud og selv holde øje med dem. Hvis du bor i hus med egen have kan du jo bare sende børnene udenfor og blive indenfor hvis du ikke gider, men det er også en oplagt mulighed at gå med dem hen på legepladsen og holde øje med dem.

Især legetøj 0-2 år kan virke som penge ud af lommen fordi børnene alligevel er så små at de ikke lægger mærke til hvad de har, men faktisk har små børns legetøj stor betydning for dem selvom det ikke sådan lige kan ses af en voksen. Man kan i lang tid huske hvad man legede med da man var lille og det er altid sjovt at snakke om. Om man er 13, 20 eller 40 år. Så legetøj 0-2 år salderen kan altså alligevel godt betale sig.

Læs om og find de perfekte ting på Netgiraffen.dk – legetøj til de små