dreamstime_s_75230441.jpg

Kontorforsyning med omtanke for miljøet

Hvis arbejdet på kontoret skal kunne udføres ordentligt, kræver det gode arbejdsforhold. Det er vigtigt, at medarbejderne har det, de skal bruge, for at klare deres opgaver hurtigt og effektivt.

Optimer indkøb

Hvis man har en virksomhed, vil man formentlig hellere bruge tiden på noget andet end at købe ting til kontoret. Indkøb af blandt andet kontorartikler kan være et tidskrævende og irriterende arbejde, men det er noget, der skal gøres. Hvis du vil minimere den tid, du bruger på kontorforsyning, så kan du med fordel vælge et stort kontorsupermarked, der har det hele. Du sparer nemlig både tid og penge, når du kan købe alt det, du skal bruge, ét sted, frem for at besøge flere forskellige webshops. Det er samtidig nemmere for både dig og bogholderen, hvis alle udgifterne er samlet på én regning. Redoffice Scan Office er Danmarks største kontorsupermarked med mere end 20.000 varer og 115 års erfaring i branchen. Hvis du vil have fuldendt kontorforsyning i høj kvalitet, uden det behøver koste en masse, så er du kommet til det rigtige sted. I deres webshop kan du nemlig finde alt til kontoret, lige fra de mindste ting som kuglepenne og stifter til store kontormøbler og blækpatroner. Det er både nemt, hurtigt og billigt at bestille varer direkte hjem til din virksomhed eller privatadresse. Og de har desuden fysiske afdelinger fordelt over hele landet i form af butikker og lagerfaciliteter. Hos Redoffice Scan Office har de et unikt tilbud om hjælp til optimering af dine indkøb. Uddannede og specialiseret personale står klar til at analysere og optimere dine samlede indkøb, så du kan spare både tid og penge på dine kontorindkøb.

https://redofficescanofficeshop.dk/

Gør en forskel på miljøet

Vores miljø er under pres, og det har vi alle et ansvar for at hjælpe med at rette op på. Det gælder ikke mindst, når vi handler ind til kontoret. Kontorer og virksomheder generelt er ofte meget miljøbelastende, idet der forbruges meget energi og mange ressourcer. Derfor mener Redoffice Scan Office som kontorsupermarked, at vi alle bør købe kontorforsyning med omtanke for miljøet. De har derfor valgt at forhandle mange miljøvenlige produkter, ligesom de også pakker deres leverancer i miljøvenlige materialer. Desuden er de stolte af at kunne sige, at både deres webshop og deres Facebook-side er 100% CO2-neutrale.