Konferencecenter med bryllupslokaler på Fyn?


Er virksomheden ved at planlægge et kursus eller en konference, og står man derfor og skal beslutte sig for, hvilket konferencecenter man skal vælge at afholde arrangementet i? Er man i fuld gang med at planlægge sit bryllup, og skal man som det første bestemme sig for et eller flere bryllupslokaler, hvor man sammen med sine gæster kan glæde sig over den store dag? Hvorfor så ikke se nærmere på de enestående attraktive lokaler til konference og bryllupslokaler, som FænøSund Konference disponerer over?

Beliggende ved skov, dyrehave og strand finder man dette fantastiske konferencecenter med udgang til dejlige arealer med terrasser, swimmingpool, legeplads og fodboldbane. Lokalerne findes i mange forskellige størrelser med plads fra 16 og op til ca. 200 personer. De fleste lokaler har egen ind- og udgang, og det er noget som rigtigt mange, der beslutter sig for at booke et eller flere lokaler, vægter tungt. Det er uden tvivl en fordel, hvad enten deltagere/gæster har brug for lidt luft og at strække benene, man har planlagt en eller flere former for udendørsaktiviteter, som en del af sin konference eller sin bryllupsfest eller man fx ønsker at få taget nogle flotte billeder til virksomhedens hjemmeside eller familiens fotoalbum. Smukkere omgivelser og baggrund skal man nemlig lede længe efter.

Og det gælder hele året rundt. Der er nemlig altid smukt på Fyn, siges der. Rent geografisk er det et konferencecenter med en nærmest strategisk perfekt beliggenhed. Centeret ligger i Middelfart, midt i Danmark. På den måde er det nemt og hurtigt at komme til fra næsten alle hjørner og kanter af landet. Motorvejen befinder sig mindre end 10 minutter fra centeret, og deltagere og gæster fra både ind- og udland kan derfor glæde sig over en ubesværet rute direkte til døren. Der står nemlig flere end 200 parkeringspladser til gratis disposition ved dette moderne konferencecenter med de flotte bryllupslokaler.