Har du brug for en ny og spændende læringsform?

Har du brug for en ny og spændende læringsform?

Det er vigtig hele livet at blive ved med at lære nye ting. Men det kan være svært at motivere sig til at lære nyt, hvis det skal foregå på den samme kedelige måde hver eneste gang. I starten kan det være en ganske god måde at lære på, ved at læse i bøger og artikler, men i længden bliver det lidt en tør måde at lære på. Derfor er det lavet en ny og mere spændende form til læring, e læring, Læs om e-learning . E læring handler om at man bruger det man kender fra sin hverdag, for eksempel computere, mobiltelefoner eller tablets.

Det man gør det er at der bliver udviklet et e-learning program til for eksempel en af de ovenstående enheder. Så kan man gennem dette program lære nye ting.

E-learning med gamification

Gamification er noget de fleste nok er stødt på, i en eller anden form. Man prøver at gøre noget mere spændende ved at ligge et spil element ind over. Et godt eksempel kunne være, sprog app’en Duolingo, hvor man det handler om at lære nye sprog. Det er lavet sådan at man gennemføre forskellige niveauer, der svarer til det niveau man er nået til i sproget. Man før så point alt efter hvor godt man klare sig igennem. Derudover, minder app’en om at, hvis der går for lang tid i mellem at man bruger den, man skal huske at øve sig på sproget, ellers glemmer man det man har lært. Gamification er med til at gå fra et “Need to learn” til et “Want to learn”.

Denne form er altså med til at motivere brugerne. Dette skyldes blandt andet at vi som mennesker har nemmere ved at motivere os selv, når der er en form for belønning. Selvom den nye informationer er en belønning i sig selv, så er det for langsigtet til at alle kan motivere sig på baggrund at dette. Men det at man får point og skal klare forskellige niveauer, det er noget vi kan forholde os til.
Hos learningbank.dk ved de meget om digital learning og gamification, så hvis du har fået lyst til at ved mere om denne form for e-learning, så Læs om e-learning.