dreamstime_s_115062712.jpg

Gør dit hjem til et trygt sted

Indbrudsplaget land

Danmark har igennem flere år været et af de mest indbrudsplagede lande i Europa. Rent faktisk er antallet af indbrud i danske hjem mere end fire gange så højt som i tyske hjem. Sammenligner vi med vores søsterland, Norge, er antallet af indbrud i beboelser mere end seks gange så højt her i Danmark. Der kan være mange forklaringer på det høje antal indbrud i danske hjem. Men en ting er sikker: Hvis du følger nogle helt enkle råd, kan du gøre det væsentligt vanskeligere for en tyv at bryde ind i dit hjem. Og det er ofte meget små og overkommelige forbedringer, der skal til for at få tyven til at opgive et indbrud i dit hjem.

Hele 45 % af alle indbrud i lejligheder sker gennem fordøren. Dermed er fordøren det sted, hvor tyven hyppigst kommer ind i en lejlighed. Og derfor giver det også god mening at forstærke yderdøren. Først og fremmest bør du sikre dig, at selve døren er af en god kvalitet.Hvis døren ikke måler mindst 32 mm i tykkelsen og er forsynet med tre hængsler, bør du alvorligt overveje at investere i en ny yderdør. En alternativ løsning er at forstærke den vha. en solid jernbeklædning og montere et ekstra hængsel. Og hvis yderdørens nuværende lås er af ældre dato, bør du kraftigt overveje at udskifte låsecylinderen til en mere sikker. Det gælder ikke mindst, når du flytter ind i en ny bolig. Da er det altid klogt at udskifte de gamle låsecylindere.Du kan som regel kende ældre låse på den tilhørende nøgle: Hvis nøglens hoved er rundt, er låsen normalt fem-stiftet og let at dirke op. Nyere og mere sikre nøgler kan som regel kendes på, at deres hoved er firkantet.Hvis du udskifter låsecylinderen til en mere sikker, gør du det meget vanskeligere for en tyv at komme ind i dit hjem ad denne vej.

shop.somfy.dk

En tyverialarm er også et godt bud på, hvordan du kan sikre dit hjem. Hos Shop.somfy.dk kan du købe Somfy Smart Home og Smart Living produkter, der kan give dig et mere komfortabelt liv med øget sikkerhed.

Produkterne i Somfy Shoppen er af højeste kvalitet og alle produkter kommer med en installationsguide eller manual, som kan downloades fra webshoppen. Somfy er en international producent af Smart Home produkter med alt fra gateways og motorer, til markiser og rullegardiner, smart styring af belysning mv. I webshoppen finder du alle Somfys egne produkter, samt en række af samarbejdspartners produkter. Heriblandt Philips Hue og Danfoss Living. Benyt dig af deres ekspertise og innovation, og tag kontakt for råd og vejledning til et smartere og mere komfortabelt liv.