Er man en af de mange mennesker der gerne vil droppe smøgerne

Mange prøver forgæves at droppe smøgerne

Det kan være et hårdt arbejde at blive røgfri. Man kan meget hurtigt blive afhængig af de små pokkers pinde, man føler man er nødt til at proppe i munden mange gange dagligt. Der findes mange tiltag man gøre for at gøre det lettere for sig selv at droppe smøgerne

Hvad findes der af muligheder

Der findes ting som tyggegummi, plastre, apps og meget andet man prøve for at blive røgfri. En af de nyere muligheder man har er at gøre brug af en e smøg. en e smøg er et apparat der giver en følelsen af at man ryger, men ikke har nær så mange skadelige stoffer. Mange danskere er gået over til at bruge en e smøg, da det både er billigere og hjælper en godt på vej til at stoppe rygeriget helt.

Hvad er e smøger?

E smøger er en lille elektronisk cigaret der ved hjælp af damp og strøm simulere følelsen af at ryge på en cigaret. Der kan hældes væske i som findes i et stort udvalg af forskellige smage og nikotin mængder. Dette kan hjælpe en godt på vej til at trappe ned i nikotin indholdet så man til sidst slet ikke har nikotin i sin væske. samtidig føles det mere som en smøg, hvilket også gør det lettere for mange at skifte over til e smøger istedet for de mange andre alternativer der findes på markedet inden for rygestop hjælp.

Hvor finder man e smøger henne?

E smøger kan findes mange forskellige steder. hvis man gerne vil vide mere om dette, kan det være en god ide at lede efter viden om e smøger online, hvor man også samtidig kan læse mere om hvad dette apparat er og hvordan det virker. Der er efterhånden også en del undersøgelser man kan læse som fortæller om sikkerheden i at bruge en e smøg, samt hvor farlig de iforhold til almindelige smøger, samt hvor mange forskellige smage man har og vælge imellem.