dreamstimesmall-40578306.jpg

Alkoholmisbrug er ingen skam – det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Alkoholproblemer og Alkohol afhængighed

Der eksisterer mange myter om alkoholproblemer. En almindelig opfattelse er at det skyldes ydre årsager, forkerte venner, for meget eller for lidt arbejde, stress, sorg, mv. Mange udefrakommende emner får skyld for alkoholproblemerne. De pårørende forsøger at finde løsningen på problemerne i omgivelserne. Fakta er: at alkoholproblemer udspringer af den genetisk arvelige sygdom alkoholisme.

Alkoholproblemer rammer alle samfundslag uanset indkomst! Minnesota behandling er en kendt og effektiv behandling.

Få hjælp på Mollen.dk

Har du, eller en du kender, alkoholproblemer?

Det er ingen skam at have et alkoholmisbrug – det er en skam ikke at gøre noget ved det!

Alkoholmisbrug rammer uden hensyn til status eller baggrund og kan være voldsomme og barske. Ofte tiltager
alkoholproblemerne, når der indtræffer livsbegivenheder som sygdom, skilsmisse, dødsfald i familien, arbejdsløshed og efterløn/pensionering Alkoholproblemer er ikke noget, der pludselig opstår, men er et resultatet af en lang, snigende proces, der oftest foregår over flere år.

Gør noget ved alkoholproblemet før det er for sent!

Forbesøg på Behandlingscenter Møllen
De tilbyder, at pårørende alene eller sammen med personen med alkoholproblemet, kan komme på et gratis og uforpligtigende forbesøg på Behandlingscenter Møllen.

Under forbesøget får I alle oplysninger omkring behandlingen og Møllen, hvor opholdet foregår. Deltager personen med alkoholproblemet selv i mødet, vil han eller hun også få tilbudt at blive vist rundt af og få en snak med en af de beboere, som er i alkoholbehandling på Møllen på det tidspunkt formødet finder sted. Stedet mener at I på denne måde får de bedste muligheder for at beslutte om dette er det rigtige sted for jer at få løst alkoholproblemet.

Erik Hansen, som er daglig leder på Møllen holder mødet med Jer.

Mange kender Erik fra TV2´s dokumentarprogram “Ultimatum”, hvor han i samråd med pårørende til aktive alkoholikere, udfører “Interventioner”. Denne metode er nogle gange nødvendig, når en alkoholiker er i total “benægtelse” omkring sit alkoholproblem.

Ofte er et formøde på Møllen, hvor personen med alkoholproblemet deltager, tilstrækkeligt til at vedkommende beslutter sig for at gå i alkoholbehanding for sit alkoholmisbrug, men interventioner kan arrangeres med Erik.