7 grunde til at skifte fra smøgerne til e-cigaretter

Eclshop.dk

Alle ved at rygning er sundhedsskadelig, og der er meget fokus på rygning i tiden. Flere og flere steder er det forbudt at ryge, og der bliver stadig flere restriktioner.
Så går du og overvejer at skifte til e cigaret er Eclshop et godt bud. Der er et bredet udvalg af e-cigaretter, e-væske, aroma og baser, tilbehør og diy.

7 gode grunde

Her er 7 gode grunde til at skifte smøgerne ud til e-cigaretter: Sundhedsmæssige fordele-undersøgelser viser at rygning er over 90% mere skadelig for dit helbred, end i forhold til damp. Og så skader e-cigaretter ikke dine omgivelser. Lugten – du slipper for lugten, som vi alle kender fra en ryger. Du slipper for at skulle stå udenfor og ryge i alt slags vejr. Omkostninger: Rygning er dyrt, med damp kan du komme i gang for 150kr, og derefter koster det cirka 50kr om ugen i væske og tilbehør. Mode: E-cigaretter bliver mere og mere populære og der findes et hav af flotte og udtryksfulde e-cigaretter til enhver stil. Teknologi: Forbedringer og research på elektroniske cigaretter udvikler sig i en rivende fart, og bliver bedre og bedre. Interessant hobby: De mange designs gør det spændende at dampe. DIY(Do It Yourself)folket elsker e-cigaretter man kan lave selv og eksperimentere med alt, lige fra e-væsker til MODS og coils.

vape tilbud

Eclshop.dk har gode vape tilbud, og her kan du altid finde en billig e cigaret. På hjemmesiden finder du vores mange varer som er på tilbud og udsalg, du finder alt fra vape tilbud, billig e cigaret, demo varer, udgåede varer eller bare restpartier til spotpriser. Så er du tilbudsjæger, er du kommet til det rette sted.

Kundeklub

Når du opretter en konto hos Eclshop.dk bliver du automatisk medlem af kundeklubben, læs om de mange gode fordele på http//Eclshop.dk